Which is better?
Which is better: One raise per year of $2000 or a raise of $500 every six months for an indefinite time?
Click here for the solution
$500 every six months is better. To prove it take a $10,000 a year salary; $500 every six months; $2,000 per year….. 1st year $5,000+$5,500=$10,500 vs $10,000 2nd year; $6,000+$6,500=$12,500 vs $12,000 3rd year; $7,000+$7,500=14,500 vs $14,000.
A man is trapped in a room. The room has only two possible exits: two doors. Through the first door there is a room constructed from magnifying glass. The blazing hot sun instantly fries anything or anyone that enters. Through the second door there is a fire-breathing...